Volg motiverende personal training in Schiedam

Bent u op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Door personal training in Schiedam te volgen, wordt u door middel van goalsetting uitgedaagd om steeds meer progressie te boeken. Als ex- topatleet stel ik deze trainingen geheel op maat voor u samen. We kijken daarbij naar wat u graag wilt bereiken en welke sporten u leuk vindt. Plezier staat bij mij namelijk voorop! Bij personal training kunt u natuurlijk denken aan oefeningen gericht op spierbouw maar ook uw conditie komt aan bod. Ik zorg voor de goede mix tussen deze oefeningen zodat u snel resultaten zult boeken. Door mijn eigen ervaring als atleet met diverse coaches heb ik veel ervaring opgedaan met het vak van personal trainer. Zo heb ik bijvoorbeeld zilver en brons behaald op het WK, maar nu is het tijd om deze passie voor sport aan u over te brengen! Wilt u ook personal training in Schiedam volgen? Neem contact met mij op door te mailen naar info@letitiavriesde.com.

Inhoud van personal training in Schiedam

Het startpunt van personal training in Schiedam is naast uw eigen doelstelling uw gezondheid op dit moment. Om hier zicht op te krijgen heb ik een samenwerking met Nutrilicious voedingsdeskundige. Ook als u geen personal training in Schiedam gaat volgen, kunt u een gratis Fit-Scan aanvragen! Na de scan, die ongeveer 10 minuten duurt, ontvangt u de resultaten op papier. Hierbij zitten een vrijblijvend bewegings- en voedingsadvies inbegrepen. Wilt u daar direct mee aan de slag gaan? Dan help ik u als personal trainer in Schiedam graag door het creëren van een programma op maat. Hoe vaak u komt trainen, hangt af van het vooraf opgestelde schema. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van personal training? Of bent u op zoek naar een programma gericht op ‘fit na zwangerschap’? Neem gerust contact op!

Personal training Schiedam

Buurtsportactiviteiten voor kinderen

Wist u dat ik naast mijn werk als personal trainer in Schiedam met regelmaat laagdrempelige buurtsportactiviteiten organiseer? Mijn doel is om het aanbod van sportactiviteiten voor de jeugd te vergroten en kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Er zijn al veel verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan balwerpen, verspringen, speerwerpen, estafette, slalommen en minivoetbal. Het totale programma wordt vormgegeven op basis van de specifieke leeftijdsgroep en hun behoeftes. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden voor buursportactiviteiten in uw buurt te verkennen. Neem contact met mij op door te mailen naar info@letitiavriesde.com.

Menu