Word fitter met personal trainer in Schiedam

Sport is belangrijk voor iedereen. Dit draag ik uit als ex- topatleet en personal trainer in Schiedam. Mijn doel is om iedereen met plezier te laten sporten door onder andere buurtsportactiviteiten te organiseren en personal training aan te bieden. Zo wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van breedtesport. Ik organiseer buurtsportactiviteiten om kinderen in achterstandsbuurten aan het sporten te krijgen. Hierdoor kan de stap naar een vereniging eenvoudiger gemaakt worden. En wist u dat sporten en bewegen niet alleen leuk is? Het is bovendien ook erg gezond en heeft een positief effect op de leerprestaties op school. Als personal trainer in Schiedam nodig ik u van harte uit om (samen met uw kind) te komen sporten.

Volg verschillende programma’s bij personal trainer in Schiedam

Wilt u fitter en vitaler worden? Bent u op zoek naar een programma gericht op ‘fit na zwangerschap’? Door middel van looptraining, bodyweight excerise-spieropbouw en goalsetting begeleid ik u als personal trainer in Schiedam graag. Sinds 1982 ben ik mijn carrière in atletiek gestart en behoorde ik al snel tot de Surinaamse top op de 400 meter, 800 meter en de 1500 meter. Zo heb ik zilver en brons behaald op het WK en weet ik door mijn ervaringen met diverse coaches alles van het vak van een personal trainer. Ik ben bijvoorbeeld gecoacht door Henk Kraaijenhof en Luiz de Oliveira. Van hen heb ik veel mogen leren wat ik nog steeds toepas als personal trainer in Schiedam. Mijn doel is om het (top)sportklimaat te verbeteren om zoveel mensen aan het sporten te krijgen. Kom in actie door direct een afspraak te maken voor een gratis Fit-Scan bij personal training in Schiedam! Mail naar info@surathletics.com om een datum in te plannen.

Personal trainer Schiedam

Tijdmeting door middel van chip timing

Naast mijn werk als personal trainer in Schiedam kunt u bij mij terecht voor diverse andere diensten op het gebied van sport. Bent u op zoek naar een snelle, gemakkelijke en foutloze manier om een tijdmeting te doen op sport evenementen? Het Ipico systeem is een nieuw concept wat net nieuw is geïntroduceerd op de Surinaamse markt. Hiermee wordt iedere deelnemer voorzien van een elektronische chip op de schoen. Zodra de deelnemer de finishmat is gepasseerd, is de finishtijd ook geregistreerd. Op dat moment is de uitslag direct beschikbaar! Lang wachten op de prijsuitreiking van een wedstrijd is vanaf dan verleden tijd. Bent u geïnteresseerd in het toepassen van chip timing? Neem contact op door te mailen naar bas@letitiavriesde.com.

Menu