Fit na zwangerschap met personal training

Bent u op zoek naar personal training in Schiedam gericht op ‘fit na zwangerschap?’ Als ex- topatleet begeleid ik u daar graag bij door een trainingsprogramma op maat samen te stellen. Hierbij staat plezier natuurlijk voorop. Op basis van uw huidige conditie en gezondheid bepalen we samen hoe we het programma gaan vormgeven. Na een zwangerschap is het ook belangrijk dat uw lichaam tijd heeft om te herstellen. Toch is het ook goed om op een gedoseerde manier in beweging te komen door bijvoorbeeld spieropbouwende oefeningen te doen. Ik adviseer u graag over welke oefeningen voor u passend zijn. Voordat we starten met de personal training, zullen we diverse doelen opstellen. Wilt u graag (weer) gaan hardlopen? Dan kan uw doel zijn om 5 of 10 kilometer te kunnen sprinten. Bent u benieuwd welke trainingen ik aanbied op het gebied van ‘fit na zwangerschap?’ Mail naar info@letitiavriesde.com voor al uw vragen. Ik zal uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Sportprogramma’s gericht op fit na zwangerschap

Is uw doel om weer optimaal fit na uw zwangerschap te zijn? Tijdens uw zwangerschap is het sporten waarschijnlijk op een lager pitje gekomen. Voelt u na uw zwangerschap weer de behoefte om het sporten op te pakken? Als personal trainer in Schiedam ga ik graag samen met u aan de slag. Ik vind plezier hebben in het sporten erg belangrijk dus dit staat altijd voorop. Door mijn eigen ervaring als topatleet heb ik de werkwijze van diverse sportcoaches mogen ervaren. Hier heb ik veel lessen uitgetrokken en daar heb ik de beste werkwijzen uitgehaald. Deze pas ik nu toe in mijn werk als personal trainer maar ook bij het organiseren van buurtsportactiviteiten. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Kom in actie en maak direct een afspraak om weer fit na uw zwangerschap te zijn! Bel naar +597 746-3000 om een afspraak te maken.

Fit na zwangerschap

Buurtsportactiviteiten voor jeugd

Naast mijn sportprogramma’s gericht op ‘fit na zwangerschap’ organiseer ik diverse buurtsportactiviteiten. Sporten is van groot belang voor iedere organisatie dus wil ik het aanbod van sportactiviteiten zo laagdrempelig mogelijk maken. Hierbij kunt u denken aan sporten zoals volleybal, slagbal, minivoetbal en diverse atletiekactiviteiten. Verder heb ik ook het ‘Fun in Athletics’ programma ontwikkeld waarmee de basis wordt gelegd voor een breed sport aanbod. Wilt u zelf vitaler en fitter worden? En/of wilt u uw kind kennis laten maken met diverse sporten? Neem direct contact met mij op voor meer informatie!

Menu